Pro’sKit Invertör’le enerjiye kolaylıkla ulaşın.. 

Thursday, February 4, 2016



Yazın yaklaşması ile beraber elektronik cihazlar için mobil enerji ihtiyacı artar. Pro’sKit bu ihtiyaçtan yola çıkarak yüksek kalitede, verimli ve güvenli enerjiyi her zaman ve her koşulda sunan güç invertörlerini geliştirdi. 
Pro’sKit invertör sayesinde evinizde kullandığınız elektronik cihazları şehir şebekesine uzak ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Örneğin deniz kenarında buzluğunuzu çalıştırabilir, geceleri bahçenizdeki aydınlatma ihtiyacını karşılayabilir ya da denizin ortasındaki teknenizde evinizin konforunu yaşayabilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER 
· 12 V/ 24 V DC gerilimi 230 V AC gerilime çevirir. 
· Bazı modellerinde USB soketi mevcuttur. 
· Bazı modellerinde şarj imkanı mevcuttur. 
· Sessiz ve kompakt bir yapısı vardır. 
· Mikro-işlemci kontrolü sayesinde yanlış giriş gerilimine karşı koruma vardır. 
· Kısa devreye karşı yumuşak başlatma özellği 
· Düşük pil/Aşırı yük/ aşırı ısınma hallerinde otomatik kapanma ve ön alarm fonksiyonu 
· Ters bağlantıya karşı sigorta koruması 
150 W -600 W arası Invertöler dizüstü Bilgisayar, Radyo, Küçük Televizyonlar, Lambalar, Fanlar, Faks makinalarını çalıştırabilir. 1000W – 5000 W arası Invertörler yukarıdakilere ilave olarak matkap, buzdolapları, ve diğer yüksek güç ihtiyacı olan elektrikli aletleri çalıştırır. 

INVERTÖR SEÇERKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİDİR ? 
Teknik anlatımla invertör; doğru akımı, evlerde kullanılan alternatif akıma çeviren cihazdır. 

* Invertör seçerken ilk adım doğru GERİLİM’i seçmektir. Bu nedenle çalıştırılacak cihazın giriş gerilimini bilerek seçmek gerekir.
Pro’sKit invertörler 12 V ve 24V seçeneğine sahiptir. 

* Invertör seçerken ikinci aşama doğru GÜÇ’ü seçmektir. Elektrikli cihazın güç gereksinimini iyi bilmeniz gerekir.Örneğin 600 W’lık bir kahve makinası ve 600 W’lık br el blenderini aynı anda çalıştırmak istiyorsanız 1200 W’lık bir invertöre ihtiyacınız vardır. 
Pro’sKit marka invertörler 150 W’tan başlayıp 5000 W’a ulaşan geniş bir gama sahiptir.

1500 ya da 2000 W bir invertör Buzdolabı dahil çoğu elektrikli aleti rahatlıkla çalıştırır. Elektrik motoruna sahip cihazlar ve bazı yeni nesil televizyonlar normal kullanım gücünden daha yüksek güçile çalışırlar. Örneğin bir mikrodalga  fırın çalıştıracaksanız çalışma gücünün üzerinde bir invertör almanız gerekir. 

* Bir diğer bakmanız gereken husus da dalga çıkışıdır. Eğer kare dalga’ya hassas bir cihaz  çalıştırıyorsanız tam sinüs dalgası veren bir invertör kullanmanız gerekir. 

* Ayrıca eğer Invertörü aracınızın çakmak şarjından çalıştıracaksanız çakmak sarj bağlantısının olduğundan emin olunuz.
Pro’sKit 150W invertörler çakmak şark çıkışı ile beraber sunulmaktadır.

 

Yorumlar
Yorum Yaz
Yorum Başlığı:
Yorum:  
Ziyaretçi
Avatar
Oluşturulma Tarihi: 6/29/2017 2:58 AM
Bonjour Hasnene,une
Bonjour Hasnene,une data layer est utilisée pour stocker toute donnée utile au marquage, dont les custom vars et les events – mais pas que  Pour les events, tout dépend de l’événement; on peut par exemple rajouter via GTM un Ӵlistener’ jQuery sur une page donnée par exemple: bouton ajout au panier, etc.