Prolink, Cebit Euroasia Bilişim Fuarı'nda!

Tuesday, October 4, 2011
Prolink Dış Ticaret ara bağlantı ürünleriyle pazarda yerini alıyor
Şirket Türkiye faaliyetlerini başlatarak elektronik pazarına adımını attı

İstanbul, Eylül 30, 2011 – Karaköy, İstanbul merkezli Prolink Dış Ticaret Limited Şirketi Türkiye faaliyetlerini başlatarak elektronik pazarına adımını attı. Ses, görüntü ve data gibi her türlü sinyali ileten veya değiştiren ara bağlantı ürünlerinin ithalatı, ihracatı, dağıtımı’ ile uğraşacak olan Prolink Dış Ticaret dünyaca tanınmış teknoloji firmalarının Türkiye mümessilliği sahibidir. Kurumsal misyonunu “topluma üstün kalitede ürünler sunmak” olarak tanımlayan Prolink Dış Ticaret; ürünleri, servis ve teknolojileriyle ülkemizin örnek teknoloji tedarikçisi olmayı hedeflemektedir. 

Prolink ve Kairon markasının yanısıra Manhattan, Intellinet, Contour, 4Clean ve Icreon gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilcisi olan Prolink Dış Ticaret teknik olarak en ileri teknoloji ürünlerini ürün gamında tutmaktadır. 

Ürün gamı, IT, ses ve görüntü endüstrisindeki akla gelebilecek her türlü çözümü içerdiği gibi aynı zamanda teknolojideki gelişmenin sembolü olan yeni ürünler de bu ürün gamında yer almaktadır. Yurt genelinde yer alan yetkili teknik servisleri aracılığı ile gereken her türlü teknik desteği sunmaktadır. 

Prolink Dış Ticaret’le tanışmanız için sizleri CEBIT Euroasia Bilişim Fuarı 7. Hol’de A26’ya bekliyoruz.